Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Cererea lui Dan Voiculescu va fi analizata de instanta mai devreme

Cererea lui Dan Voiculescu va fi analizata de instanta mai devreme

Autor:

In urma cu doar cateva zile de cand se stia ca fostul senator face un nou pas pentru a-si redobandi libertatea. Mai nou, s-a aflat ca fondatorul Partidului Conservator ar putea afla decizia Judecatoriei chiar saptamana viitoare.

 

DAN VOICULESCU FANE 59 Cererea lui Dan Voiculescu va fi analizata de instanta mai devremeMai exact, ca noul termen la care ar urma sa fie analizata solicitarea de eliberare conditionata inaintata de apararea legala a lui Dan Voiculescu este 8 iunie, fata de 22 iunie, cum fusese trecut initial pe portalul instantei, in speta a Judecatoriei Sectorului 5. Asadar, dupa avansarea cu doua saptamani a termenului, raspunsul instantei ar putea fi aflat chiar joia viitoare.

Va amintim ca, la inceputul anului, o astfel de cerere de eliberare conditionata formulata de catre Dan Voiculescu a fost respinsa de instanta. Fostul senator executa, la momentul de fata, pedeapsa decisa de judecatori, in vara lui 2014, de 10 ani de detentie, in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare (ICA).


1 Comentariu la Cererea lui Dan Voiculescu va fi analizata de instanta mai devreme

  1. PANAIT

    MOTANUL FELIX readuce in atentia lumii comportamentul MAFIOTILOR italieni din anii ’70-80 dar la un nivel net superior acestora . CAMORRA DI ROMANIA este in mai multe EXEMPLARE si are mult mai multe versiuni CRIMINALE . S-A DOVEDIT DUPA 1989 CA POPORUL ROMAN ESTE UN POPOR DE SINUCIGASI admitand ASEMENEA mafioti in functii publice. NUMAI O FORTA EXTERNA FIE EA SI DIVINA MAI POATE SALVA CEVA……….


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!