Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Cei 4 ministri au depus juramantul

Cei 4 ministri au depus juramantul

Autor:

Cele patru schimbari alese de Sorin Grindeanu in cadrul echipei de la Palatul Victoria au fost oficializate. In sensul in care, dupa ce in cursul diminetii de joi, presedintele a semnat decretele de numire, cu putine minute in urma, Toader, Petrescu, Toader si Plumb au depus juramantul la Cotroceni.

 

depunere Cei 4 ministri au depus juramantulPrimul a fost Tudorel Toader, noul ministru al Justitiei, urmat de Mihai Toader – noul sef de la Ministerul Economiei, de Alexandru Petrescu, care a depus juramantul pentru a prelua sefia Ministerului Mediului pentru Afaceri (fiind pana de curand  sef la Economie). Apoi si Rovana Plumb, noul ministru delegat pentru Fonduri Europene, a facut acelasi pas, in fata presedintelui, a sefilor celor doua Camere.

Ca element de culoare, va spunem ca ministrul Toader, care a revenit la sefia Ministerului Economiei, dupa ce avusese aceasta functie si in cadrul Executivului Ponta, a uitat sa isi treaca semnatura pe documentul pe care apoi l-a inmanat sefului statului, cum se procedeaza in cazul ceremoniilor de investire. A facut cale intoarsa, dupa ce din sala i s-a strigat, in chip de ajutor, “semneaza, semneaza!”.

Ceea ce inseamna ca, dupa acest pas, urmeaza predarea si preluarea de stafeta, viitorii ministri urmand sa ajunga la sediile institutiilor pe care le vor conduce de acum inainte.

foto: captura Digi24    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!