Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Ce spune seful comisiei parlamentare dupa decizia lui Kovesi

Ce spune seful comisiei parlamentare dupa decizia lui Kovesi

Autor:

Un prim punct de vedere fata de decizia Laurei Kovesi de a nu veni saptamana viitoare, cand era asteptata la discutii in comisia parlamentara de ancheta, a venit chiar din partea sefului forului parlamentar.

 

544733 503920502959053 1622575524 n fifor 390x500 Ce spune seful comisiei parlamentare dupa decizia lui KovesiDupa ce s-a aflat despre faptul ca sefa DNA a transmis forului parlamentar infiintat special pentru a face verificari pe marginea unor aspecte ce tin de prezidentialele din 2008 ca nu se va prezenta la sedinta din 14 iunie, invocand o decizie a CSM-ului privind citarea procurorilor, ca martori, la comisii parlamentare, social-democratul a explicat ca in prima sedinta a comisiei se va analiza situatia si se vor decide pasii de urmat in cazul de fata. kovesi 627x500 Ce spune seful comisiei parlamentare dupa decizia lui Kovesi“S-a primit aceasta adresa la comisie, numai ce am vazut-o si eu, urmeaza analiza impreuna cu ceilalti colegi din comisie si sa vedem cum vom proceda mai departe. Este o corespondenta intre comisie si doamna Laura Codruta Kovesi, o corespondenta normala, ramane sa vedem, repet, cum vom proceda dupa ce vom analiza in cazul comisiei, luni, la 10, cand vom relua lucrarile”, a precizat Fifor, intr-o interventie telefonica la Antena 3.

Va amintim ca aceatsa nu este prima situatie in care o persoana chemata la audieri la aceasta comisie alege sa nu se prezinte, la fel facand si fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente, Ana Maria Patru. Aceasta a ales sa trimita o scrisoare forului parlamentar.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!