AcasăPoliticaCe spune Ponta, dupa ce seful PSD l-a contrazis pe subiectul sprijinului...

Ce spune Ponta, dupa ce seful PSD l-a contrazis pe subiectul sprijinului de la partid

Schimb de replici la nivel de fost si actual lider al PSD, in privinta sprijinului de care s-ar fi bucurat (sau nu) fostul premier Ponta.

Respectand firul epic, lucrurile stau astfel. Pe fondul precizarilor facute, seara trecuta, de presedintele social-democratilor, la TV, in chip de replica la faptul ca fostul sef al Guvernului a deplans recent faptul ca daca n-a avut sustinerea PSD pentru a prelua sefia camerei, ce sa mai spuna de functia de premier, Liviu Dragnea s-a grabit sa nu ii dea dreptate, fostul premier a si venit cu un raspuns. „Nu are dreptate ca nu are sprijin de la partid, nu-i adevarat. PSD-ul i-a oferit lui Victor Ponta tot sprijinul de care a avut nevoie”, a sustinut Dragnea, seara trecuta, la Romania TV.

Ponta nu a stat nici el prea mult deoparte si a presarat o replica acida in interiorul unei postari pe Facebook, in care subiectul principal ar fi fost, de fapt, posibila fuziune dintre PNL si UNPR.

„Eu nu reusesc sa inteleg de ce si cui foloseste „casatoria” intre PNL si UNPR. Cel mult face bine miscarilor anti-sistem care primesc un nou argument contra tuturor partidelor si tuturor politicienilor – si va creste neincrederea generala in sistemul actual! Dar, ca simplu cetatean (din moment ce nu am nicio functie politica sau publica si nici sprijin politic pentru vreuna in viitor) pot sa spun urmatoarele”, si-a inceput Ponta mesajul de pe reteaua de socializare in care face o analiza pe 4 puncte a situatiei posibilei aliante.

330 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger