Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Ce spune Iordache despre o eventuala demisie: Voi avea o discutie cu premierul

Ce spune Iordache despre o eventuala demisie: Voi avea o discutie cu premierul

Autor:

In conditiile in care seara trecuta, premierul spunea ca soarta lui Iordache in fruntea Ministerului Justitiei va fi decisa abia dupa momentul dezbaterii motiunii de cenzura, adica joi, ministrul a confirmat varianta ca va discuta cu primul ministru in zilele urmatoare, inainte de a se lua o decizie.

 

iordache Ce spune Iordache despre o eventuala demisie: Voi avea o discutie cu premierulIordache a confirmat, insa, varianta ca va discuta cu primul ministru in zilele urmatoare. “Eu voi avea, dupa ce va fi dezbatuta si, cred eu, respinsa motiunea de cenzura, o discutie cu premierul Grindeanu. Si fara indoiala, in urma acestei decizii voi anunta decizia. (…) “, a declarat seful MJ luni dimineata.

Totodata, seful de la Ministerul Justitiei sustine ca “era necesara o ordonanta care sa puna in concordanta deciziile de neconstitutionalitate a CCR”, dar si ca “mi-am asumat ca legea asa cum am prezentat-o (…) dorea sa respecte prevederile CCR.

Va amintim ca deunazi, intr-o sedinta de urgenta, Guvernul a abrogat OUG 13/2017, care aducea modificari Codurilor Penale.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!