AcasăPoliticaCe spune Elena Udrea despre inscrierea lui Boc in Fundatia Miscarea Populara

Ce spune Elena Udrea despre inscrierea lui Boc in Fundatia Miscarea Populara

Asa cum era de asteptat, Elena Udrea a salutat alaturarea, in randurile Fundatiei Miscarea Populara (FMP), a edilului clujean, Emil Boc.

Decizia fostului premier de a se alatura FMP, anuntata duminica, in cadrul dezbaterii organizate la Cluj de catre reprezentantii Miscarii conduse de Marian Preda, a fost primita cu entuziasm de catre fosta democrat-liberala. Udrea, ex-ministru al Turismului, considera ca, atat prin venirea lui Boc, dar si prin alaturarea unor alte nume importante in cadrul PartidulUI Miscarea Populara, demersul pornit de Traian Basescu se consolideaza, iar ideile politice ale sefului statului pot fi duse mai departe si dupa alegerile prezidentiale, din noiembrie.

„Si cine pot fi cei care sa duca acest demers pornit de presedintele Romaniei, Traian Basescu, mai departe si din noiembrie 2014 incolo, cine altii decat cei care i-au fost alaturi presedintelui si pana acum. Aceeasi echipa in care din acest moment s-a alaturat, prin Fundatia Miscarea Populara, si Emil Boc, o echipa care a demonstrat ca ii pasa de Romania si care asteapta alaturi pe toti cei care gandesc ca noi ca (…) se mai poate o Romanie din care sa nu vrem sa plecam”, a precizat Udrea, citata de monitorulcj.ro.

Cititi si: Emil Boc s-a hotarat: a intrat in Fundatia Miscarea Populara

Sursa foto: Facebook/Elena Udrea

207 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger