Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Ce solutie vede premierul in privinta manualelor

Ce solutie vede premierul in privinta manualelor

Autor:

Exasperat de discutiile aparute in privinta cartilor dupa care invata scolarii, prim-ministrul pare sa fi gasit cateva solutii in aceasta chestiune: sa fie manuale-tip – pentru real si uman – si  toate sa fie tiparite intr-un singur loc.

 

tudose 1 Ce solutie vede premierul in privinta manualelor“Mi se pare o nebunie si in fiecare an sa rescrii manualul de istorie, de parca Stefan cel Mare in fiecare an mai face cate ceva, mai castiga cate o lupta, mai pierde cate ceva. La matematica Pitagora se mai gandeste si rescriem manualul”, a explicat seful Guvernului, seara trecuta, la Romania TV.

Pornind de la aceasta o concluzie, exprimata in termeni vadit ironici, din care sa reiasa ca la evenimentele istorice nu prea mai apar schimbari, de la un an la altul, la fel si cand e vorba despre formule matematice, Mihai Tudose considera ca s-ar putea rezolva chestiunea cat se poate de simplu: “toate manualele sa le declaram de importanta strategica nationala – ca sunt cartile de pe care sa invete copiii nostri si si sa le facem la Monitorul Oficial”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!