AcasăPoliticaCe schimbari pregateste Antonescu in Guvern

Ce schimbari pregateste Antonescu in Guvern

Liderul PNL ar vrea, cu ajutorul remanierii, sa impuste doi iepuri: preluarea controlului asupra PNL si distrugerea ”capetelor de pod” consolidate de PSD in ograda liberala.

Crin Antonescu vrea sa-si puna cu botul pe labe adversarii din PNL
Cristian Busoi ar urma sa preia Ministerul Sanatatii de la Eugen Nicolaescu

Crin Antonescu doreste sa scape de ministrii liberali care au batut palma cu Victor Ponta. Odata mazilit Radu Stroe (gratie accidentului aviatic din Apuseni), primul pe lista neagra a ajuns Daniel Chitoiu, ministrul Finantelor. Iar ca sa evite orice dureri de cap ulterioare, Antonescu a completat lista cu mai toti ministrii PNL, astfel incat Eugen Nicolaescu, Mariana Campeanu, Ramona Manescu si Gigel Stirbu (numit de nici doua luni la Cultura) se insira dupa Chitoiu, sustin voci din PNL.

Eugen Nicolaescu

In pole position pentru inlocuirea ministrilor citati ar fi, spun tot liberalii, Bogdan Olteanu (Finante), Cristian Busoi (Sanatate), Cristina Pocora (Munca), Cristian Ghibu (Transporturi), Mircea Dolha (Cultura) si Mircea Rosca (Interne). Delegatia Permanenta a PNL fiind convocata joi, atunci se va vedea daca Antonescu isi va impune sau nu vointa. Pana atunci, exista o singura certitudine: planurile liderului PNL nu sunt de loc pe placul premierului Victor Ponta, care intrebat fiind, saptamana trecuta, despre remanieri, a si ripostat evident deranjat: ”Eu nu schimb nimic!”.

Cristina Pocora este in carti pentru Ministerul Muncii, condus in prezent de Mariana Campeanu
Mariana Campeanu
author avatar
Simona Badulescu
2.781 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger