AcasăPoliticaCe s-a precizat de la Cotroceni despre posibilitatea ca Iohannis sa ajunga...

Ce s-a precizat de la Cotroceni despre posibilitatea ca Iohannis sa ajunga la Comisia parlamentara de ancheta

In conditiile in care deunazi Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor si, totodata, liderul PSD, dadea de inteles ca, daca va fi cazul, membrii Comisiei parlamentare de ancheta pe marginea prezidentialelor din 2009 l-ar putea chema la discutii si pe Klaus Iohannis, purtatorul de cuvant de la Cotroceni a dat cateva detalii pe acest subiect.

Raspunzand unei intrebari pe aceasta tema, Madalina Dobrovolschi a subliniat din start faptul ca Parchetul General ancheteaza, la momentul de fata, aceasta tema. Drept urmare „o ancheta parlamentara (…) nu poate sa cerceteze o cauza, o actiune sau evenimente aflate deja pe masa unei instante de judecata, care face de fapt obiectul unei cercetari judiciare” .

foto: Facebook

Cat priveste probabilitatea ca seful statului sa ajunga la comisia parlamentara, reprezentantul Cotrocenilor a lamurit ca „in acest moment nu exista niciun fel de invitatie adresata domnului Presedinte de a participa la vreo astfel de sedinta a Comisiei”.

Nu in ultimul rand, subliniind un aspect de ordin tehnic, cum l-a incadrat, Dobrovolschi a precizat ca o comisie de ancheta parlamentara poate „sa invite orice persoana care lucreaza in zona Guvernului sau a institutiilor publice, insa daca nu este vorba despre o astfel de persoana, acea persoana vizata poate sa primeasca invitatia, dar poate sa refuze participarea la o astfel de ancheta, fiind vorba de obligativitate doar in cazul reprezentantilor celor care lucreaza in zona Guvernului”.

505 afisari

1 COMENTARIU

  1. Romanii trebuie sa afle DE CE ROMANIA ESTE CONDUSA DE CATRE OLIGARHI si BORFASI.
    România a intrat în punctul mort imediat dupa 1989(strainii stiu mai de mult treaba asta), DUPA CE MAFIOTII SI TRADATORII DE NEAM AU CAPTURAT ROMANIA.
    -IN CE TARA DIN FOSTUL C.A.E.R. S-A MAI INTAMPLAT CE S-A PETRECUT IN RO IN 1989 CU MORTI, TERORISTI SI CU IMPUSCAREA SEFULUI STATULUI SI A SOTIEI SALE ???
    – IN CE TARA S-A DISTRUS ECONOMIA SI INDUSTRIA in special DUPA 1989???
    – IN CE TARA SE VINDE PAMANTUL TARII LA BUCATA SAU LA TARABA???
    – IN CE TARA S-AU DISTRUS PADURILE, fauna si piscicultura CA IN RO???
    – IN CE TARA ALESII POPORULUI SUNT IMPOSTORI, SEMIDOCTI, MAFIOTI, etc(parlamentarii, primarii, consilierii de primarii, LIDERII DE SINDICAT , etc) POT OCUPA MAI MULT DE DOUA MANDATE si sunt BOGATASII societatii , IAR CANDIDATII NU SUNT SELECTATI PE BAZA CRITERIILOR DE PERFORMANTA (INTEGRITATE, COMPETENTA, EXPERIENTA, CARACTER, MORALITAT ETC) ???
    – IN CE TARA DIN LUME EXISTA “HOTIE LEGIFERATA” NOMENCLATURISTII SI-AU FACUT SALARII SI PENSII SPECIALE IAR ANUMITI MAFIOTI POT INCASA DIN BUGETUL STATULUI IN ACELASI TIMP SI PENSIE (in unele cazuri speciala) SI SALARIU, BATJOCORIND BANUL PUBLIC???
    – IN CE TARA DIN LUME CRIMINALII VINOVATI PENTRU MORTII DIN DECEMBRIE 1989 , FAC LEGI SUNT DEMNITARI SI SUNT APRECIATI CA REVOLUTIONARI UNII SI CU MERITE DEOSEBIE SI PRIMESC in mod abuziv O MULTIME DE PRIVILEGII SI DREPTURI,(batjocorind o natiune) IN TIMP CE DOSARUL REVOLUTIEI NU ESTE SOLUTIONAT CI TERGIVERSAT SAU „OMORAT”??? SOLUTIONAREA DOS. REVOLUTIEI AR PUTEA SCOATE LA IVEALA CA ACESTI FALSI REVOLUTIONARI, CE JUPOAIE DE 27 DE ANI STATUL FARA NESIMTIRE, SUNT DE FAPT TERORISTII criminali.(Solutionarea cu obiectivitate si celeritate a DOSARULUI in cauza se poate rezolva numai de catre TRIBUNALUL PENAL-militar INTERNATIONAL DE LA HAGA, care a solutionat si DOSARUL MILOSEVICI).
    In Romania BALCANICA presedintii de tara, prim-ministri, ministri, parlamentari, presedinti de consilu judetene, prefecti, primari, judecatori, procurori, politisti, membri ai curtii de conturi, inspectori financiari, academicieni, ofiteri MApN, SRI, SIE, STS,SPP, fiind in exercitiul functiunii au adunat AVERI FABULOASE ilicite, au dosare penale in lucru ori sunt in faze diferite de invastigare sau judecata. Este fireasca intrebarea, ce statut au cetatenii romani aflati sub acesti POLITRUCI IMPOSTORI conducatori si de ce suporta asemenea autoritati publice, COMPROMISE, populate de din belsug cu puscariabili si mafioti ? Acesti puscariabili au emis si emit legi pentru protejarea libertatii si averilor dobandite prin HOTIE si sa execute pedeapsa cu inchisoarea in petreceri si chefuri la domiciliile lor luxoase. Unde in lume mai exista asemenea JUSTITIE si TARA unde hotii sa CONDUCA SI SA ADMINISTREZE OBSTEA aparati de legile facute de ei???
    UNDE IN LUME MAI EXISTA 1500 DE LEGI NECONSTITUTIONALE elaborate DE HOTI PENTRU HOTI???
    În ultimii 27 de ani, datoria țării a crescut de la ZERO la peste 100 de miliarde de euro.De ce s-a ajuns aici?
    Numai o REVOLTA POPULARA GENERALA ca in Coreea de Sud intreprinsa in anii ’90 mai poate NORMALIZA viata publica din Ro. Atunci sud – coreenii au optat si au infaptuit o republica prezidentiala. I-au condamnat prin JUDECARE PUBLICA pe POLITICIENII, GUVERNANTII, DEMNITARII si FUNCTIONARII PUBLICI vinovati de MAREA CORUPTIE intretinuta de acestia cateva decenii. Totodata au dispus si confiscarea averii acestora pana la rude de gradul doi.
    De atunci gradul de fericire al poporului sud coreean creste constant. HAIDETI ROMANI la REVOLTA POPULARA GENERALA cat mai avem oportunitatea necesara, adica cat mai avem si noi romanii TARA, sa inlocuim HAZNAUA sau TROACA POLITICA din Ro PLINA de ZOI, LATURI , GUNOAIE si REZIDUURI UMANE cu ELITE adevarate NATURALE si DEMNITATI umane de CARACTER si cu HAR DUNEZEESC care sa aduca fericirea mult asteptata si BINE meritata poporului roman. Ro din 1990 este capturata de MAFIOTI, BANDITI, TALHARI, etc si trebuie recuperata cat mai avem ce.
    Numai o diagnosticare profunda si riguroasa a cauzelor nocive existente in calea PROGRESULUI NATIEI ROMANE ne va conduce la ELABORAREA unor STRATEGII si PROGRAME eficiente DE DEZVOLTARE.
    UNDE SUNTETI VOI ADEVAR si DREPTATE PODOABE SFINTE ALE EXISTENTEI UMANITATII PT CA OCHII ROMANILOR PLANSI si TRISTI VOR SA VA VADA.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger