Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Ce s-a convenit in cadrul discutiilor Tudose-sindicalisti Educatie

Ce s-a convenit in cadrul discutiilor Tudose-sindicalisti Educatie

Autor:

La finele unor discutii ce au durat in jur de trei ore, s-au aflat principalele puncte asupra carora s-a convenit in cadrul intrevederii desfasurate la Palatul Victoria, in prezenta premierului si a mai multor ministri din actualul Cabinet – cei ai Muncii, Educatiei, Finantelor si Cercetarii.

 

intrev Ce s a convenit in cadrul discutiilor Tudose sindicalisti EducatieConcluziile discutiilor au fost anuntate de catre presedintele Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei si vizeaza mai multe aspecte, printre care “invatamantul preuniversitar – consideram ca Guvernul a luat o decizie extrem de importanta (…) –  plata integrala sau aproape intergrala a drepturilor salariale ce revin cadrelor didactice din sistemul de invatamant, pe care le-au castigat in instanta, sub rezerva unei noi intalniri intre Coalitie si dl prim-ministru in luna noiembrie, pentru a vedea sumele care au ramas de la rectificarea bugetara”. O a doua chestiune are in vedere sporurile la doctorat, unde, de asemenea, sub rezerva sumelor ramase de la rectificarea bugetara, “vor fi acordate integral, dar decizia va fi luata in luna noiembrie”, tot dupa discutii in cadrul Coalitiei, conform sursei citate.

Un al treilea aspect – in ordinea enuntarii, nu si al importantei – vizeaza Legea Salarizarii. Potrivit precizarilor lui Cumpanasu, ar urma “ca pentru cadrele didactice (…) maririle de salarii sa fie intre 25% si 30% net in anul 2018, in cele doua etape, 1 ianuarie si 1 martie”.

sursa foto: captura TVR1


1 Comentariu la Ce s-a convenit in cadrul discutiilor Tudose-sindicalisti Educatie

  1. MAREAN

    Cumpanasuuuuuuu nulitate umana, fara profesie, FACE PE ACOPERITU, ……………sau pe MAMA OMIDA…………


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!