AcasăPoliticaCe planuri are "micul fermier" Basescu, de a studiat oferta de la...

Ce planuri are „micul fermier” Basescu, de a studiat oferta de la Indagra!

Mai nou, fostul sef al statului pare foarte pasionat de tot ceea ce inseamna agricultura. Drept urmare, aflat in cautarea unor utilaje de profil, cu care sa poata sa-si exploateze singur terenul de peste 200 de hectare de la Nana, Basescu a ajuns sambata la Indagra, celebrul targ destinat producatorilor agricoli.

„Micul fermier”, cum singur s-a recomandat fostul presedinte, a vizitat standurile targului de la Romexpo si, intre doua-trei sedinte foto, a apucat sa studieze oferta disponibila la actuala editie a targului international. „In calitate de mic fermier, am vizitat INDAGRA. Agricultura, o sansa pentru Romania”, a explicat seful PMP si pe Facebook, in conditiile in care inca de cand se afla la pavilionul expozitional a explicat ce anume cauta sa gaseasca la targ – utilaje care sa-l poata ajuta sa se descurce cand vine vorba de lucrat terenul din comuna calaraseana Nana.

Dar si ca i-a placut sa urce in cabina unei combine, unde spune ca s-a simtit ca pe o nava. „Deocamdata nu cumpar, dar trebuie sa ma informez inainte sa cumpar”, a mai declarat, razand, fostul lider de la Cotroceni.

Ar mai fi de mentionat faptul ca Basescu nu a fost singur la Indagra, ci alaturi de alti doi lideri ai PMP, Steriu si Tomac, dar si ca vizita sa vine la cateva zile de cand succesorul sau in prima functie in stat ajungea, la randul sau, la Romexpo.

sursa foto: Facebook/Traian Basescu

267 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger