Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Ce planuieste Constantin sa ceara in instanta: Practic ALDE sa nu mai existe

Ce planuieste Constantin sa ceara in instanta: Practic ALDE sa nu mai existe

Autor:

Ramas fara sprijinul politic si – drept urmare – fara functiile in Guvern, Daniel Constantin se plange ca titlul de co-presedinte a ajuns sa fie doar unul formal, de vreme ce doar celalalt lider ALDE ia decizii in numele partidului.

 

15541554 1454852431195026 4590257583796858199 n constantin 539x500 Ce planuieste Constantin sa ceara in instanta: Practic ALDE sa nu mai existeFostul vicepremier din echipa condusa de Grindeanu nu pare, insa, dornic sa lase lucrurile asa. Si, daca tot sustine ca nu-i mai sunt solicitate parerile, in calitate de partener la conducerea ALDE, si ca nu mai exista niciun dialog cu Tariceanu, a decis sa faca un pas esential in vederea revenirii la formula politica de dinainte de cea actuala.

Si anume, din cate a anuntat, marti, la Adevarul Live, planuieste sa se adreseze instantei pentru desfiintarea Aliantei, incovand lipsa respectarii prevederilor din protocolul de fuziune.  “Nu mai sunt invitat la sedinte, nu mai sunt decat formal co-presedinte, iar deciziile se iau in continuare abuziv (…) Regret ca domnul Tariceanu a ajuns sa aiba un astfel de comportament, care, uitandu-ma in trecut, l-a caracterizat de-a lungul carierei domniei sale”, a subliniat Constantin, inainte de a anunta urmatorul aspect: “in zilele urmatoare sa mai depunem in instanta, pentru ca analizand protocolul de fuziune (…) am constat ca multe prevederi (…) nu au fost respectate si vom cere in instanta (…) sa se revina la situatia anterioara  – practic ALDE sa nu mai existe, sa existe cele doua partide care au format ALDE – PC si PLR. Imi pare rau ca s-a ajuns in aceasta situatie”.

De altfel, se stie ca Daniel Constantin s-a adresat deja instantei, blocand conturile partidului, pana la definitivarea contestatiei formulate de cel dintai, nemultumit de sedinta in cadrul careia s-au stabilit detaliile viitorului Congres al ALDE.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!