Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Ce o face pe Olguta Vasilescu sa fie convinsa ca a trecut evaluarea

Ce o face pe Olguta Vasilescu sa fie convinsa ca a trecut evaluarea

Autor:

In asteptarea anuntarii concluziilor evaluarii activitatii guvernamentale, numele sau se numara printre cele rostite intens, in ultimele ore, din dreptul ministrilor care au trecut cu brio, sa-i spunem, de aceasta etapa.

 

16684103 1234771709943861 4107420135290596573 n vasilescu 720x480 Ce o face pe Olguta Vasilescu sa fie convinsa ca a trecut evaluareaPana sa se faca publice deciziile pesedistilor si sa se afle daca vor fi facute schimbari la nivel de echipa guvernamentala, inclusiv la nivel de premier, e foarte posibil ca unii dintre ministri sa aiba ceva emotii in asteptarea sedintei Comitetului Executiv al PSD-ului. Nu si Lia Olguta Vasilescu. “Nu stiu ce nota am, stiu ca am trecut evaluarea, de fapt nu am avut niciun del de emotii pentru ca noi am avut 74 de acte normative pe care le-am implementat si mai sunt 39 pana la sfarsitul acestui an”, a lamurit, marti, ministrul Muncii, de la Parlament.


1 Comentariu la Ce o face pe Olguta Vasilescu sa fie convinsa ca a trecut evaluarea

  1. TEO

    Olguta e prea sigura pe ea si asta ma duce la gandul ca acolo unde este prea multa siguranta de fapt e multa prostie. “Dubito ergo cogito” spunea un mare ganditor si matematician, iar pentru doamna ministru am sa traduc “am dubii deci gandesc”. Probabil ca doamna Olguta la ea acasa isi face bugetul de cheltuieli in functie de ce nevoi simte ca are netinand cont de ce venituri sigure ii intra in cont lunar. Astia sunt oamenii “defecti” care pot ruina o tara daca sunt la carma ei. De ce d-na ministra nu a gandit si varianta urmatoare: – marim salariile la maxim posibil in functie de veniturile bugetare, sporim gradul de colectare a taxelor si impozitelor, informatizam sistemul de urmarire privind gradul de colectare fiscala, iar lunar toti angajatii bugetari vor primi salarii in functie de gradul de colectare reala din luna anterioara.(Daca se colecteaza 85% din prognoza, salariul bugetarului va fi acest procent din ce a negociat) Imprumuturile bancare se fac numai pentru investitii productive generatoare de noi locuri de munca. E greu pentru doamna Olguta sa priceapa? Dar este o vorba “De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere”. Daca nu s-a inteles, sunt dispus sa intru in detalii


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!