Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Ce nume sunt vehiculate in privinta noului Guvern

Ce nume sunt vehiculate in privinta noului Guvern

Autor:

In asteptarea deciziilor oficiale, cu privire la componenta noului Executiv, si anume a Cabinetului Tudose, in spatiul public se vehiculeaza deja cateva variante de nume.

 

001 palatul victoria 800x534 Ce nume sunt vehiculate in privinta noului Guvern

(foto: gov.ro)

In primul rand, se speculeaza tot mai intens varianta cum ca in noul Guvern se vor regasi o mare parte dintre ministrii social-democrati din Executivul condus de catre Sorin Grindeanu, si anume Sevil Shhaideh la Dezvoltare, portofoliu ce vine, dupa cum se stie, cu postura de vicepremier, Carmen Dan la Interne, Lia Olguta Vasilescu la Munca sau Petre Daea la Agricultura.

Totodata, se pare ca la fel s-ar intampla si cu ministrii ALDE din Cabinetul Grindeanu- Gratiela Gavrilescu, ministrul Mediului si totodata vicepremier, Toma Petcu- Energie sau Teodor Melescanu -MAE.

Posibilele schimbari ar putea aparea, conform unor surse, la Aparare, unde un nume vehiculat este cel al lui Mircea Dusa, fost sef al MApN in Executivul Ponta, dar si la Educatie si Sanatate, precum si la Ministerul Economiei, in fruntea caruia s-a aflat chiar Mihai Tudose, pesedistul desemnat premier. In acest ultim caz se vehiculeaza numele lui Gheorghe Simon. Totodata, se speculeaza ca Doina Pana ar urma sa revina in Guvern, la Ministerul Apelor.

Ramane de vazut ce se va decide miercuri, la Comitetul Executiv al PSD, cu privire la structura noului Cabinet.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!