AcasăPoliticaCe nume cunoscute vor ajunge in noul Parlament, dupa alegeri

Ce nume cunoscute vor ajunge in noul Parlament, dupa alegeri

Recent desfasuratele alegeri parlamentare, castigate fara putinta de tagada de PSD, va face ca social-democratii sa aiba, in mod firesc, cele mai multe mandate in cadrul viitorului Legislativ.

Insa pe langa pesedisti cu nume cunoscute, in viitorul Legislativ s-ar putea regasi si liberali de frunte, precum si fostul sef al statului, actualmente liderul PMP, dar si neurochirurgul Leon Danaila sau tanara liberala Mara Mares.

Cele mai multe nume sonore pentru publicul larg se regasesc la Camera, printre ele amintindu-le pe cele al ex-premierului Victor Ponta, al actualului presedinte interimar al acestui for parlamentar, Florin Iordache, dar si al fostul ministru al Sanatatii, Nicolae Banicioiu, precum si al primaritei Craiovei, Olguta Vasilescu.

De asemenea, pe lista membrilor Camerei s-ar putea afla liberalii Adriana Saftoiu, Raluca Turcan si Eugen Nicolaescu, tanara brasoveanca Mara Mares, precum si Daniel Constantin, de la ALDE, Nicusor Dan si Cristian Ghinea, de la USR.

La Senat, pe liste se vor regasi, foarte probabil, pesedistii Ecaterina Andronescu, Robert Cazanciuc, Mihnea Costoiu, precum si sefa PNL, Alina Gorghiu, liberalul Leon Danaila, dar si Traian Basescu, de la PMP, si USR-istul Vlad Alexandrescu.

414 afisari

2 COMENTARII

  1. Considerati ca aia din Parlament ar putea sa nu ii valideze mandatul lui Traian Basescu ? Off, Traian Basescu ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger