AcasăPoliticaCe motive a avut Ciolos de nu s-a intalnit cu unionistii

Ce motive a avut Ciolos de nu s-a intalnit cu unionistii

A fost un week-end plin pentru tinerii care vor unificarea Romaniei cu Republica Moldova, vis care a facut ca mai multe mii de unionisti sa vina de la Chisinau la Bucuresti, pentru a-si face cunoscute gandurile.

Multi stiu deja de faptul ca manifestul lor de sambata a fost presarat de incidente cu jandarmii, produse chiar in apropierea sediului Executivului. Dar si ca unionistii au cerut, inca de atunci, sa se vada si sa aiba discutii cu primul-ministru, pe acest subiect. Acest lucru nu s-a intamplat, desi deunazi o delegatie a manifestantilor veniti in Capitala a avut discutii atat cu reprezentanti ai PSD, ai ALDE, ai PMP-ului, dar si ai USR-ului. La fel cum nu a aparut nicio reactie din directia Palatului Victoria, cu privire la incidentele inregistrate la manifestarea din urma cu doua zile.

Luni dimineata, in schimb, la momentul in care se pregatea sa ajunga la un eveniment, primul-ministru Ciolos a explicat, in chip de raspuns dat la o intrebare pe tema, de ce anume nu au existat discutii intre reprezentantii celor care vor unirea Basarabiei cu Romania si cei ai Executivului de la Bucuresti. „Au fost destul de clari in declaratiile lor – ca vor discutii cu oameni politici care-si pregatesc programe de guvernare. Noi mai avem doua luni de guvernare, nu vad ce as fi putut discuta despre ceea ce ar urma sa faca dupa aceea. (…) Nu vreau sa intru in dezbateri electorale”, a sustinut Ciolos, premierul amintind ca in week-end au loc alegeri prezidentiale in Republica Moldova, dar si ca, in curand, si in Romania va incepe campania inaintea legislativelor din decembrie.

146 afisari

1 COMENTARIU

  1. Adica dupa mintea tovarasului Ciolos, ca si dupa mintea tovarasului de la Cotroceni, subiectul Unirii e unul de doi bani, care nu merita luat in discutie, Tocmai pentru ca mai aveti doua luni de mandat, tovarase,putati sa dati un semnal de natura morala cum ca va intereseaza reintregirea tarii, dar va doare undeva, asa cum ii doare in acelasi loc si pe bravii liberali care, zice-se, se trag din bratieni.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger