Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Ce masuri crede premierul ca trebuie luate in privinta jocului periculos de pe net!

Ce masuri crede premierul ca trebuie luate in privinta jocului periculos de pe net!

Autor:

Desi nu au discutat, concret, pe marginea acestui subiect in cadrul intrevederii avute la Chisinau, atat premierul roman, cat si cel moldovean au tinut sa accentueze ca e nevoie de informare cand vine vorba de o situatie de genul online “Balena albastra”, o creatie periculoasa si tot mai raspandita in mediul online.

 

grindeanu 1 720x480 Ce masuri crede premierul ca trebuie luate in privinta jocului periculos de pe net!Sorin Grindeanu a pus accent pe faptul ca e nevoie ca lumea sa fie si despre provocarile din spatiul online. “Consider ca ceea ce faceti dumneavoastra, presa si societatea civila, ceea ce trebuie sa faca institutiile statului, anume informarea, este cheia in gestiunea acestor probleme. Internetul si societatea informationala in zilele noastre ofera atat lucruri bune, cat si provocari de tipul a ceea ce ati amintit dumneavoastra. Doar o informare si un efort comun, care sa vina din partea institutiilor si cu ajutorul societatii civile si a presei, pot sa preintampine situatii neplacute”, a precizat seful de la Palatul Victoria.

La randul sau, omologul sau moldovean a enumerat si masurile luate deja la Chisinau. “Nu este un subiect simplu. (…) Eu consider ca am luat toate masurile necesare si (…) aceste masuri deja dau roade. Noi am incercat sa discutam si cu copiii, si cu parintii, si cu profesorii dinn scoli, astfel incat sa venim cu o abordare complexa (…) “, a explicat Pavel Filip.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!