AcasăPoliticaCe l-a nemultumit pe Tariceanu la discursul lui Iohannis

Ce l-a nemultumit pe Tariceanu la discursul lui Iohannis

Asemeni presedintelui Camerei Deputatilor si al doilea om in stat a asistat la discursul primului om in stat din sala de la Parlament in care Klaus Iohannis a adresat mesajul alesilor neamului.

Si, asemeni lui Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu a pus accent pe faptul ca spera sa auda un discurs cu tenta detensionanta din partea primului om in stat. „Va spun ca sunt, practic, dezamagit de discursul presedintelui. M-am asteptat (…) ca in acest moment de tensiune, de criza politica, presedintele (…) sa gaseasca calea spre dialog, de detensionare. (…) Din discursul presedintelui, dincolo de faptul ca a aratat, ca de foarte multe ori, ca vine la Parlament si vrea sa dea lectii Parlamentului (…), nici nu a facut acel discurs la care ma asteptam. (…) Singura posibilitate pe care o avem (…) este cea de dialog”, a subliniat presedintele Senatului.

Totodata, fostul premier a trimis sageti acide in directia primului om in stat, urmare a discursului acestuia din urma si a afirmatiilor sale. „Stau si ma intreb ce era in capul presedintelui cand vorbea de oameni integri la conducerea statului. Pai in momentul in care tu insuti esti condamnat pentru modul in care ai obtinut niste case, ai o problema ca n-ai restituit cei 300.000 de lei statului, pe care i-ai incasat necuvenit, nu se stie daca  ti-ai platit impozitele pentru meditatii, poti sa vii sa dai lectii Parlamentului sau altora? Mi se pare foarte, foarte nepotrivit”, a acuzat co-presedintele ALDE.

author avatar
Cristina Stefan
453 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger