AcasăPoliticaCe cadou a primit Elena Udrea, in timpul unei vizite la o...

Ce cadou a primit Elena Udrea, in timpul unei vizite la o fabrica de confectii din Urziceni!

O zi cat se poate de placuta pentru Elena Udrea. Prezidentiabilul Partidului Miscarea Populara a vizitat nu una, ci doua fabrici de confectii din Urziceni.

La prima dintre aceste opriri, Udrea s-a intalnit cu angajatele, a aflat cum se produc obiectele vestimentare, fabrica in cauza avand, dupa cum a anuntat sefa PMP insasi, pe contul sau de Facebook, multe comenzi din Marea Britanie, dar a primit si un cadou de care a fost incantata.

Este vorba despre o bluza pe care, semn ca i-a placut foarte mult, a si imbracat-o, schimbandu-si tricoul negru pe care il purta initial, la sosirea la fabrica din orasul situat la cateva zeci de kilometri de Capitala. „La sfarsitul vizitei, am primit in dar si o bluza foarte frumoasa de la reprezentantii fabricii, lucru pentru care le-am multumit din suflet. Si, pentru ca imi place foarte mult, am decis sa o port pentru restul zilei ca semn de recunostinta pentru aceste femei frumoase, harnice si extrem de pricepute”, a marturisit Udrea, pe contul sau de pe reteaua de socializare.

Sursa foto: Facebook/Elena Udrea

459 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger