Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Ce admite Grindeanu in privinta evaluarii facute de Toader: “poate pare o fractura de logica”

Ce admite Grindeanu in privinta evaluarii facute de Toader: “poate pare o fractura de logica”

Autor:

Premierul a adus in discutie o “fractura de logica” in cazul evaluarii facute de catre ministrul Justitiei asupra activitatii sefei DNA si a Procurorului General, ca raspus la o intrebare privind impresia pe care a lasat-o Toader, dupa prezentarea majoritatii concluziilor din raportul de 19 pagini intocmit pe aceasta tema.

 

15027431 1161794403896532 1185686022997355877 n grindeanu 720x480 Ce admite Grindeanu in privinta evaluarii facute de Toader: poate pare o fractura de logicaIn conditiile in care moderatorul a concluzionat ca nu s-a cerut nicio masura punitiva, in ciuda faptului ca “pe 18 pagini si trei sferturi” au fost mentionate mai multe aspecte care conduceau catre aceasta impresie – premierul a dat un rapuns intrebarii formulate seara trecuta, la RTV, “si, cand vezi finalul, nu ti se pare ca i-a schimbat unul concluziile?”.

Si anume a sustinut ca “poate pare o fractura de logica si poate chiar si e, firul acelei evaluari, dar vreau sa va spun ca acea evaluare este 90%, poate mai bine, despre decizia Curtii Constitutionale si modul in care aceste institutii au gresit; conform deciziei Curtii Constitutionale”. Totodata, Sorin Grindeanu a subliniat ca prin hotararea CCR “se spune exact unde s-a gresit” si ca “rostul” ministrului Justitiei este sa “restabileasca” dezechilibrul constatat de Curte.

Mentiunile prim-ministrului vin in conditiile in care, in urma cu doua zile, ministrul Toader a anuntat ca nu declanseaza mecanismul de revocare din fucntii a sefei DNA si a Procurorului General Lazar, la finalul evaluarii activitatii lor.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!