AcasăPoliticaCe a anuntat Ciolos in privinta ministrului Bostan!

Ce a anuntat Ciolos in privinta ministrului Bostan!

Dacian Ciolos s-a ferit sa raspunda concret – cu da sau nu- daca ia in calcul varianta unei schimbari in fruntea Ministerului Comunicatiei. Adica daca ministrul Bostan risca sa fie inlocuit din functie, dupa declaratiile care continua sa iste discutii in spatiul public.

Desi nu au fost putine vocile – atat din directia celor care lucreaza in Educatie, inclusiv a ueifederatii sindicale, cat si a politicienilor, trecand pe lista si Comisia de Invatamant din Senat – care cred ca dupa  afirmatiile pe care le-a facut pe marginea gratuitatii invatamantului, precum si a salariilor cadrelor didactice s-ar impune fie o demisie fie o demitere a ministrului, seful sau direct a reamintit, joi, la doua zile de cand s-a aflat ca ii ceruse sa isi prezinte scuze pentru respectivele declaratii, faptul ca Marius Bostan a facut acest lucru.

„Am spus clar ca nu este un punct de vedere nici al meu, nici al Guvernului. In niciun fel aceste declaratii nu reprezinta Guvernul si am cerut intr-un mod clar si ferm domnului ministru sa-si ceara scuze si sa se dezica de astfel de concepte care, inca o data, nu reprezinta Guvernul”, a precizat, joi, Dacian Ciolos, aflat la Valcea.

Intrebat, concret, daca ia in calcul o demitere sau o remaniere a ministrului Comunicatiilor,  Ciolos a dat urmatorul raspuns: „Dansul a facut acest lucru. O sa am o discutie cu dansul legat de aceste lucruri si sper sa nu se mai repete”.

Va reamintim si faptul ca Marius Bostan a postat, pe contul sau de Facebook, un mesaj in care lamureste declaratiile care au iscat controverse, sustinand, printre altele, urmatoarele: „Cer scuze acelor cadre didactice dedicate meseriei alese, care se pot simti lezate de scoaterea din context. Evident, invatamantul de stat gratuit este garantat de Constitutie si declaratia mea a fost data in contextul discutarii mai multor solutii posibile pentru o plata mai buna pentru dascali”.

foto: Facebook

81 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger