Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Ce a anuntat Ciolos in privinta ministrului Bostan!

Ce a anuntat Ciolos in privinta ministrului Bostan!

Autor:

Dacian Ciolos s-a ferit sa raspunda concret – cu da sau nu- daca ia in calcul varianta unei schimbari in fruntea Ministerului Comunicatiei. Adica daca ministrul Bostan risca sa fie inlocuit din functie, dupa declaratiile care continua sa iste discutii in spatiul public.

 

72366 991696320867653 802436393820510259 n ciolos 350x233 Ce a anuntat Ciolos in privinta ministrului Bostan!Desi nu au fost putine vocile – atat din directia celor care lucreaza in Educatie, inclusiv a ueifederatii sindicale, cat si a politicienilor, trecand pe lista si Comisia de Invatamant din Senat – care cred ca dupa  afirmatiile pe care le-a facut pe marginea gratuitatii invatamantului, precum si a salariilor cadrelor didactice s-ar impune fie o demisie fie o demitere a ministrului, seful sau direct a reamintit, joi, la doua zile de cand s-a aflat ca ii ceruse sa isi prezinte scuze pentru respectivele declaratii, faptul ca Marius Bostan a facut acest lucru.

12552636 164152477284387 1011003405305634636 n bost Ce a anuntat Ciolos in privinta ministrului Bostan!“Am spus clar ca nu este un punct de vedere nici al meu, nici al Guvernului. In niciun fel aceste declaratii nu reprezinta Guvernul si am cerut intr-un mod clar si ferm domnului ministru sa-si ceara scuze si sa se dezica de astfel de concepte care, inca o data, nu reprezinta Guvernul”, a precizat, joi, Dacian Ciolos, aflat la Valcea.

Intrebat, concret, daca ia in calcul o demitere sau o remaniere a ministrului Comunicatiilor,  Ciolos a dat urmatorul raspuns: “Dansul a facut acest lucru. O sa am o discutie cu dansul legat de aceste lucruri si sper sa nu se mai repete”.

Va reamintim si faptul ca Marius Bostan a postat, pe contul sau de Facebook, un mesaj in care lamureste declaratiile care au iscat controverse, sustinand, printre altele, urmatoarele: “Cer scuze acelor cadre didactice dedicate meseriei alese, care se pot simti lezate de scoaterea din context. Evident, invatamantul de stat gratuit este garantat de Constitutie si declaratia mea a fost data in contextul discutarii mai multor solutii posibile pentru o plata mai buna pentru dascali”.

foto: Facebook    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 14-11-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!