AcasăPoliticaCe a anuntat Basescu despre PMP, dupa ce s-a aflat ca fostul...

Ce a anuntat Basescu despre PMP, dupa ce s-a aflat ca fostul presedinte vrea sa aiba cetatenie moldoveneasca

Aflat in mijlocul pemepistilor gorjeni, fostul sef al statului a readus in discutie, sambata, faptul ca isi doreste ca Romania si statul cu capitala la Chisinau sa se uneasca.

La o zi de cand a confirmat, practic, faptul ca a depus o cerere in vederea obtinerii cetateniei Republicii Moldova -demers pe care anuntase mai demult ca are in plan sa-l puna in practica, odata ce avea sa-si incheie mandatul de sef al statului -fostul lider de al Cotroceni a anuntat ca obiectivul major al formatiunii sale il constituie tocmai unirea Romaniei cu statul aflat dincolo de Prut.

Prezent, sambata, la Targu Jiu, la un eveniment al partidului in fruntea caruia se afla, respectiv lansarea candidatilor gorjeni la alegerile locale, fostul lider de la Cotroceni a subliniat ca obiectivul de tara al PMP este unirea cu Moldova. „Nu spun ca este posibil maine, nu spun ca e posibil poimaine, dar atata timp cat nimeni nu isi propune acest obiectiv el nu o sa se intample. De aceea ma bucura faptul ca suntem singurul partid care are un astfel de obiectiv si el va fi indeplinit atunci cand ii va veni timpul”, a precizat Traian Basescu, citat de romaniatv.net.

150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger