Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » CCR judeca in mai sesizarea PNL fata de hotararea Senatului in cazul Sova

CCR judeca in mai sesizarea PNL fata de hotararea Senatului in cazul Sova

Autor:

Curtea Constitutionala va analiza peste mai putin de doua saptamani sesizarea facuta de catre senatorii liberali fata de hotararea Camerei Superioare a Parlamentului in cazul votului privind solicitarea DNA formulata pe numele lui Dan Sova.

 

ccr1 CCR judeca in mai sesizarea PNL fata de hotararea Senatului in cazul SovaLa o zi dupa ce alesii liberali din Senat au inaintat Curtii Constitutionale o contestatie a acestei hotarari, invocand aspecte de incalcare a legii supreme a statului, s-a aflat ca aceasta sesizare va fi judecata de catre magistratii CCR pe 6 mai, conform B 1 Tv.

Asadar, la capatul sedintei de miercuri, 6 mai, urmeaza, cel mai probabil, sa se afle concluzia judecatorilor Curtii in privinta aspectelor sesizate de catre senatorii PNL in privinta hotararii prin care se consemneaza rezultatul votului in cazul Sova, dat in plenul Camerei Superioare a Parlamentului, pe 25 martie. In urma votului in cauza, senatorul PSD a ramas cu imunitate, ca urmare solicitarea DNA privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive a fostului ministru a fost respinsa.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!