Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Cazul Bejinariu. Dragnea: am votat cum le-am cerut colegilor!

Cazul Bejinariu. Dragnea: am votat cum le-am cerut colegilor!

Autor:

In chip de reactie la respingerea solicitarii procurorilor anticoruptie, care cerusera aviz de la Legislativ pentru urmarirea penala a deputatului Eugen Bejinariu si chiar daca procedura de vot a fost una secreta, Liviu Dragnea a anuntat ca a votat “pentru” incuviintarea solicitarii DNA.

 

LIVIU DRAGNEA rica petrescu 334x500 Cazul Bejinariu. Dragnea: am votat cum le am cerut colegilor!Dupa aflarea rezultatelor votului in cazul cererii formulate, in urma cu aproape o jumatate de an, in cazul actualului deputat Bejinariu, fost ministru pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului in perioada 2003-2004, seful PSD a subliniat ca, in baza rezultatului optiunilor exprimate in cazul de fata, a reiesit ca “au fost deputati de la toate partidele care au votat impotriva”.

“Eu am votat asa cum le-am cerut tuturor colegilor mei de-a lungul timpului, si anume pentru”, a subliniat Liviu Dragnea, de la Parlament.

Cererea in pe numele lui Eugen Bejinariu a primit 183 de voturi “impotriva”, 88 “pentru” si doua abtineri.


1 Comentariu la Cazul Bejinariu. Dragnea: am votat cum le-am cerut colegilor!

  1. ??????

    Considerați că în cazuri precum cel al domnului Bejenariu acționează suspendarea prescripiei pentru latura penală, pe lângă aspectul că pe latura civilă ,a recuperării prejudiciului, acțiunea poate continua, atâta vreme cât o instanță civilă ar putea stabili că acel prejudiciu a fost produs statului prin încălcarea legii sau a unei ordonanțe de guvern ?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!