AcasăPoliticaCaz socant la Oradea: Impuscaturi in strada, femeie rapita si apoi gasita...

Caz socant la Oradea: Impuscaturi in strada, femeie rapita si apoi gasita moarta

O situatie ce pare desprinsa din scenariul unui film de o violenta extrema s-a derulat, in plina zi, in doua zone din Oradea.

In prima faza, au fost alertati oamenii legii, dar si cadrele medicale, dupa ce un individ inarmat a deschis focul, in plina strada, asupra unui alt barbat, un glont nimerindu-l in zona umarului. Din cate anunta presa locala, leziunile provocate de cartus nu ar fi grave. Chiar si asa, victima a ajuns in grija doctorilor, in rastimpul in care anchetatorii incercau sa de a de urma agresorului.

Acesta din urma a dat bir cu fugitii, intr-o masina, insa nu singur, ci impreuna cu o femeie, despre care martorii au declarat ca ar fi fost luata cu forta in autoturismul respectiv. Cu alte cuvinte, ar fi fost pur si simplu rapita. Ore intregi au incercat oamenii legii sa dea de urma celor doi. In cele din urma, s-a aflat ca tanara a fost gasita intr-o masina abandonata pe malul unui rau. Femeia in varsta de 24 de ani fusese impuscata in cap si, din pacate, nu a putut fi salvata.

Trebuie spus ca nici pana la momentul de fata nu s-a reusit prinderea principalului suspect in acest caz. Inca nu se stie ce anume i-a declansat furia agresorului, dar se speculeaza ca nenorocirea ar fi fost provocata pe fond de gelozie extrema.

163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger