Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Catarama aspira la prima functie in partid, considerandu-se “un mic Trump al PNL-ului”

Catarama aspira la prima functie in partid, considerandu-se “un mic Trump al PNL-ului”

Autor:

Cu o motiune cu 101 semnaturi si flancat de doar trei sustinatori – spre deosebire de ceilalti doi liberali care si-au depus, deunazi, candidaturile pentru cursa interna din PNL in prezenta a zeci de colegi – Viorel Catarama si-a asigurat atentia opiniei publice in clipa in care a mentionat numele actualului lider de la Washington, afacerist cunoscut inainte de a ajunge presedintele SUA.

 

10599387 809645219067039 2069098686746646348 n cat Catarama aspira la prima functie in partid, considerandu se un mic Trump al PNL uluiDescriindu-se drept “un om independent”, dar si “un mic Trump al PNL-ului in acest moment”, Catarama e punctat, in cateva cuvinte, obiectivul sau, in situatia in care va si castiga, la Congresul de luna viitoare, sefia liberalilor. “Deocamdata activitatea mea se desfasoara in PNL, iar PNL-ul are ca obiectiv, in conformitate cu programul meu, sustinerea presedintelui Iohannis pentru obtinerea unui nou mandat”, a subliniat afaceristul.

Pana la momentul de fata, pe langa Catarama, in cursa pentru prima functie in cadrul Partidului National Liberal au mai intrat oficial, in ordinea inscrierii, Ludovic Orban si Cristian Busoi.

sursa foto: Facebook/Viorel Catarama    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!