AcasăPoliticaCatalin Predoiu, favoritul pedelistilor moldoveni

Catalin Predoiu, favoritul pedelistilor moldoveni

Catalin Predoiu a fost votat de 90% dintre pedelistii moldoveni

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a primit girul democrat-liberalilor din regiunea nord-est pentru a candida la alegerile prezidentiale.

Catalin Predoiu a fost votat de 90% dintre pedelistii moldoveni

Pedelistii moldoveni vor sa defileze cu Catalin Predoiu pe post de prezidentiabil. La drept vorbind, cum oferta nu este  prea generoasa – contracandidati sunt Gheorghe Falca si Simona Cretu – era firesc ca majoritatea voturilor sa mearga la prim-vicepresedintele PDL. In ciuda avantajului clar, Predoiu a pedalat mai departe pe  discursul mobilizator, numai bun sa-i scoata pe actvistii PDL din amorteala in care au intrat.

”Ar fi o greseala sa oprim PDL din drum. (…) Unii cer sa ne oprim acum din drum ca sa facem fuziuni. Toate se fac la timpul lor. (…)Am crescut in ultimele luni pentru ca am facut opozitie la USL. Daca oprim acum ce am facut in cinci luni si facem fuziune nu se va mai ocupa nimeni de constructia PDL. Trenul PDL are o anumita viteza. Nu-l opresti in prima halta ca sa atasezi ceva. Eventual opresti intr-o statie mare, cand poti atasa alte vagoane sau chiar o locomotiva”, a afirmat prim-vicepresedintele PDL.

author avatar
Adelina Ionicel
134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger