AcasăPoliticaCatalin Predoiu, chemat pentru prima oara la DNA. Fostul ministru are calitate...

Catalin Predoiu, chemat pentru prima oara la DNA. Fostul ministru are calitate de martor

Presedintele organizatiei de Bucuresti a Partidului National Liberal si fost ministru al Justitiei in Guvernul Boc a venit miercuri la Directia Nationala Anticoruptie.

UPDATE 12.43: „Ce va pot declara este ca am dat o declaratie de martor, in legatura cu aplicarea unei proceduri de desemnare a unui reprezentant al Ministerului Justitiei intr-un grup de lucru interministerial (…) aceasta procedura a fost respectata perfect legal de catre Ministerul Justitiei”, a explicat Predoiu, fostul sef al MJ precizand ca alte detalii in legatura cu dosarul in care a fost audiat nu va da, pentru a nu „prejudicia mersul anchetei”.

–––

Odata ce a fost citat de procurori, in acest send liberalul explicand ca e prima oara cand i se intampla sa fie citat de anchetatorii anticoruptie, Catalin Predoiu a ajuns in urma cu aproximativ o ora la sediul central al DNA-ului, prim-vicepresedintele liberal precizand, inainte sa intre in cladire, ca are calitate de martor intr-un dosar aflat in cercetarea procurorilor acestei institutii. „Nu a detalii sa va dau la aceasta ora”, a precizat Predoiu, fostul ministru a precizat ca va da mai multe detalii in privinta motivelor pentru care a fost citat dupa ce va discuta cu procurorii.

S-a aflat ca Predoiu este audiat intr-un dosar ANRP, in care procurorii ancheteaza diverse nereguli in privinta retrocedarilor si despagubirilor acordate de catre Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor. Momentan nu se stie insa in care dintre cele aceste cauze este audiat Predoiu, avand in vedere ca sunt cinci dosare AMPR, ultimul fiind deschis la finele lunii ianuarie a acestui an.

author avatar
Cristina Stefan
892 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger