AcasăPoliticaCatalin Ivan catre liberali: ”Ciocu’ mic si treceti la munca!”

Catalin Ivan catre liberali: ”Ciocu’ mic si treceti la munca!”

Catalin Ivan este nemultumit de prestatia partenerilor de la PNL

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, le-a cerut partenerilor de alianta sa mai lase sondajele si sa se concentreze asupra guvernarii.

Catalin Ivan este nemultumit de prestatia partenerilor de la PNL

Responsabilitatea guvernarii se afla in acest moment doar pe umerii PSD. Acesta este reprosul pe care europarlamentarul Catalin Ivan il face PNL-ului, mentionand ca dorinta colegilor sai de partid este ca USL sa fie la fel de eficienta si la putere, cum a fost in opozitie.

”Cat am fost in opozitie, ati vazut ca toate bataliile duse au fost castigate, pentru ca am fost uniti, am vorbit pe aceeasi voce, am spus aceleasi lucruri si am facut exact cum am vorbit. La guvernare, lucrurile s-au schimbat. Sunt foarte multe decizii importante pe care Guvernul trebuie sa si le asume, sunt reforme de facut, sunt de multe ori decizii dificile si dureroase, care trebuie asumate de toate partidele aflate la guvernare. Cand aceste decizii trebuiau luate sau urmau a fi luate, multi colegi s-au gandit mai degraba la efectul electoral, pierd voturi, nu pierd voturi”, a afirmat Ivan, precizand ca ”unii colegi liberali s-au gandit ca au anul viitor alegeri prezidentiale si e mai bine sa lase doar PSD sa-si asume lucrurile grele ale guvernarii, ceea ce nu este corect”.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger