AcasăPoliticaCarmen Iohannis a votat la Sibiu: "pe tineri ne bazam"

Carmen Iohannis a votat la Sibiu: „pe tineri ne bazam”

Situatia de la alegerile locale s-a repetat, pentru cuplul prezidential, si la parlamentarele din aceasta ultima zi a saptamanii.

Mai precis, in timp ce seful statului a votat, inca de dimineata, in Capitala, mai exact la Liceul „Jean Monnet”, sotia sa, Carmen Iohannis, si-a exprimat optiunea electorala in Sibiu, orasul in care locuieste si unde preda limba engleza, mai multor clase de liceeni. De altfel, Carmen Iohannis a si explicat, la iesirea de la urne, cum de nu a votat asemeni sefului statului, in Bucuresti, la parlamentare. „Pentru ca eu am aici buletinul”, a lamurit sotia primului om in stat.

Intrebata cu ce ganduri a venit la vot, Carmen Iohannis a accentuat ideea ca si-ar dori „un viitor mai bun”. „Am votat pentru o Romanie mai buna, pentru un viitor mai bun, pentru o Romanie de care sa ne bucuram si in care sa ne gasim bucuria”.

Asemeni sotului sau, care a indemnat in cateva randuri romanii sa mearga la vot, si Carmen Iohannis s-a declarat increzatoare ca in special tinerii vor merge sa-si exercite dreptul electoral. „Sper din tot sufletul ca toata lumea sa vina la vot (…) mai ales pe tineri ne bazam, nu? Ei sunt viitorul nostru!”, a subliniat sotia liderului de la Cotroceni.

sursa foto: tribuna.ro

author avatar
Cristina Stefan
179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger