AcasăPoliticaCarmen Dan: "Grindeanu e un premier al nimanui, legat cu lanturi de...

Carmen Dan: „Grindeanu e un premier al nimanui, legat cu lanturi de scaunul de prim-ministru”

Acuzand lipsa dialogului dintre ministri si premierul Grindeanu, sefa demisionara a Ministerului de Interne a sustinut, vineri, intr-o conferinta la sediul MAI, ca tot ceea ce s-a intamplat miercuri in CEx-ul PSD, si anume depunerea demisiilor, ar fi fost o reactie de „solidaritate” intre ministri.

„Noi, ca ministri, am fost deschisi catre dialog. In permanenta am ridicat la Palatul Victoria problemele cu care ne-am confruntat (…) intelegand (…) ca si din partea primului-ministru trebuie sa existe implicare. Eu (…) va spun ca sunt situatii in care am inteles doar ca sunt ascultata”, a declarat Carmen Dan.

Mai mult, ministrul demisionar al Internelor a adaugat ca „demisiile noastre nu sunt intamplatoare, am vrut sa dam un semnal foarte clar ca nu m putem continua in aceasta formula” si ca „aceasta decizie de a demisiona nu am discutat-o inainte, pur si simplu a fost o reactie de solidaritate (…) ca sa transmitem un semnal ca ne dorim sa existe un dialog”.

Nu in ultimul rand, a subliniat ca primul-ministru, desi continua sa se afle la Palatul Victoria, nu mai are, la momentul de fata, Cabinet. „Domnul Grindeanu in acest moment este singur, e un premier al nimanui, legat cu lanturi de scaunul de prim-ministru, dvs. cum interpretati acest comportament?”, s-a intrebat sefa demisionara a MAI-iului.

foto: Facebook

485 afisari

2 COMENTARII

  1. Bine zis „conita”

    ajutati-o , sa-si faca unghiile verzi, ca este la moda si culoarea asta.

    ce preocuparii, la o femeie cu asa o functieeeeeeeee
    FDoamne iarta-ma , ma crucesc !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger