AcasăPoliticaCare sunt, in opinia lui Traian Basescu, cele mai puternice femei din...

Care sunt, in opinia lui Traian Basescu, cele mai puternice femei din Romania momentului!

In ajun de 8 martie, data care, avand in vedere ca este considerata „Ziua Femeilor”, este dedicata doamnelor si domnisoarelor, fostul sef al statului a avut de ales un nume al celei pe care o considera „cea mai puternica femeie din Romania de azi”.

Provocarea i-a fost lansata seara trecuta, intr-o emisiune difuzata la Televiziunea Publica. Fara ezitare, Traian Basescu a raspuns ca e de parere ca sunt doua nume demne de a fi mentionate la capitolul „femei puternice”.

Iar acestea sunt ale Laurei Kovesi, procurorul sef al DNA-ului, despre care Basescu a subliniat ca „este puternica pentru ca este sefa de institutie”, si nu orice institutie, ci una „extrem de puternica”, si al Elenei Udrea. „Care suporta presiunile institutiei, ramanand demna, totusi”, a tinut sa isi justifice fostul presedinte alegerea in ceea ce o priveste pe fosta sefa a partidului in fruntea caruia se afla la aceasta data fostul lider de la Cotroceni, respectiv Miscarea Populara. De altfel, dupa cum multi au ramarcat, nu e prima oara cand fostul sef al statului are cuvinte de lauda la adresa fostei sefe de la Ministerul Turismului.

author avatar
Cristina Stefan
174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger