Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Primarul Firea a vorbit despre “cea mai mare realizare” a primului an de mandat

Primarul Firea a vorbit despre “cea mai mare realizare” a primului an de mandat

Autor:

Cum a marcat un prim an de cand se afla in fruntea Primariei Capitalei, Gabriela Firea a ales sa treaca in revista unele aspecte ce tin de activitatea sa ca primar general, mentionand ca nu e vorba despre un bilant, pentru ca acestea din urma se fac la final de mandat.

 

15439783 1257013331028138 462614207611971050 n firea 720x480 Primarul Firea a vorbit despre cea mai mare realizare a primului an de mandat“Cea mai mare realizare a acestui an a fost aceea ca am reusit sa deblocam zeci de santiere (…) orasul a prins viata”, a tinut sa puncteze Firea, in cadrul unui eveniment la care au participat, printre altii, sefii de primarii de sector. “Am avut curajul sa spunem stop! contractelor paguboase pentru Capitala”, a adaugat primarita Bucurestilor, inainte de a anuntat si care ar fi planurile pentru intervalul urmator.

“Ne propunem sa fie mult mai bine in urmatoarea perioada (…) vom construi (…) 6 cartiere de locuinte in cele 6 sectoare”, a mai transmis primarul Capitalei, adaugand pe lista proiectelor un “spital metropolitan”, dar si constructia si modernizarea de crese si gradinite, unde a constatat ca e un “deficit mare”.

foto: Facebook    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!