Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Cand a aflat Grindeanu ca vine Iohannis la Guvern

Cand a aflat Grindeanu ca vine Iohannis la Guvern

Autor:

Ziua de miercuri a inceput cu o surpriza la nivelul Palatului Victoria, in sensul in care presedintele a ajuns, cu putine minute inainte de ora 9 si jumatate, la sediul Guvernului, iar dupa ce a disuctat cu premierul Grindeanu, a fost prezent si in sala in care s-a desfasurat sedinta saptamanala a Cabinetului.

 

15940781 1224360110986279 3589833715898477155 n premier Cand a aflat Grindeanu ca vine Iohannis la GuvernDar nu oricum, ci in calitate de conducator de sedinta, pentru ca, amintindu-va ce prevede Constitutia la articolul 87, presedintele poate conduce intrunirile Guvernului la care ia parte.

Daca din debutul sedintei de Guvern aflam, de la presedintele insusi, ca a decis in cursul diminetii sa-i “faca o vizita domnului prim-ministru” si ca, dupa discutiile avute, “domnul prim-ministru m-a invitat sa particip si sa prezidez aceasta sedinta de Guvern”, in momentul in care, la finele intrunirii Cabinetului, a fost intrebat cand anume a aflat ca va veni primul om in stat la sedinta Palatul Victoria, Sorin Grindeanu a dat urmatorul raspuns: “Am aflat in momentul in care se apropia de Guvern, intr-un mod informal, sa spunem, de la cei are asigura paza. Asa am fost informat. Sa fim clari, e dreptul constitutional al presedintelui de a veni si de a prezida o sedinta de Guvern”.

sursa foto: Facebook    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!