AcasăPoliticaCamelia Bogdan, audiata la Parchet

Camelia Bogdan, audiata la Parchet

Judecatoarea in cazul careia in urma cu doua saptamani CSM-ul a decis exluderea din magistratura a vebit, joi, la Parchetul General.

UPDATE: La iesirea de la Parchetul General, cu doar acteva minute inainte de ora 17, Camelia Bogdan a explicat ca a venit de bunavoie la PICCJ – fara sa se puna problema citarii sale- si ca, drept urmare, a asteptat ceva vreme pana a putea face precizari in fata unui procuror. Desi s-a speculat ca ar fi fost audiata ca martor, a negat aceasta varianta. „Nu am nico calitate in acest dosar, nici de suspect, nici de martor, nici de nimic”, a tinut sa sublinieze Bogdan.

––

Camelia Bogdan se afla la momentul de fata in incinta Parchetului. A ajuns la sediul PICCJ in urma cu mai putin de o ora, urmand sa dea lamuriri magistratilor care ancheteaza dosarul deschis la inceputul lunii trecute, ca urmare a prezentarii, la Romania TV, a unei inregistrari din seria „dezvaluirilor” fostului deputat Sebastian Ghita, in care fostul presedinte Basescu mentioneaza numele acesteia.

In dosarul de fata a fost audiat, va amintim, si fostul sef al statului.

Prezenta Cameliei Bogdan – judecatoarea care a facut parte din completul Curtii de Apel care l-a condamnat pe Dan Voiculescu in dosarul privatizarii ICA – vine dupa ce, pe 8 februarie, Consiliul Superior al Magistraturii hotara excluderea sa din magistratura. Decizia CSM-ului nu este, insa, definitiva.

151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger