AcasăPoliticaCalin Popescu Tariceanu a demisionat din PNL

Calin Popescu Tariceanu a demisionat din PNL

La cateva ore dupa ce a anuntat ca a discutat cu Ponta despre reintregirea USL-ului, declarand ca atat el, cat si premierul, isi doresc acest lucru, dupa ce liderul PNL a anuntat, marti seara, retragerea ministrilor liberali din Guvern, Tariceanu a ales sa demisioneze.

Tariceanu a ales sa plece din PNL. Fostul premier si-a manifestat dezacordul fata de decizia ruperii aliantei aflate a guvernare, lansand, miercuri la pranz, un apel catre presedintele PNL-ului, Crin Antonescu, pentru ca acesta din urma sa ia in calcul o revenire asupra deciziei de a iesi din USL. Apoi a mers la Palatul Victoria, sediul Guvernului, pentru a discuta personal cu Victor Ponta.

Cateva ore mai tarziu, Tariceanu si-a comunicat decizia de a parasi Partidul National Liberal, organizatia sector 1, dupa 24 de ani in care a facut parte din partidul condus actualmente de Crin Antonescu si ajuns, de marti seara incepand, in Opozitie.

Aceasta intentie fusese exprimata de Tariceanu inca de seara trecuta, dupa Delegatia Permanenta a PNL, in care s-au decis masurile anutate, ulterior, de Antonescu, intr-o conferinta de presa.

Cititi si: Tariceanu se intalneste cu Ponta pentru a discuta pastrarea pozitiilor PNL in Guvern si ii cere lui Antonescu sa revina in USL

139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger