AcasăPoliticaCabinetul Tudose. Ziua in care se asteapta sa fie anuntata lista ministrilor

Cabinetul Tudose. Ziua in care se asteapta sa fie anuntata lista ministrilor

Aceasta a treia zi a saptamanii are o insemnatate cu atat mai mare, cu cat mai-marii PSD urmeaza sa se decida asupra listei viitorului Guvern si sa o si aprobe.

Peste aproximativ o ora ar trebui sa inceapa, la Parlament, o sedinta a Comitetului Executiv al PSD-ului, una in cadrul careia se asteapta sa se definitiveze echipa Guvernului Tudose. De altfel, premierul desemnat a participat, deunazi, atat la Parlament la discutii cu Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, cat si in cursul dupa-amiezii, la o intevedere de cateva ore, la Vila Lac 1, cu seful formatiunii si cu liderii organizatiilor social-democrate, toate aceste dezbateri avand drept scop stabilirea listei ministrilor din viitorul Executiv.

Care lista, din cate se pare, ar urma sa contina -in numar insemnat – ministri din Cabinetul Grindeanu. Atat cand vine vorba despre tabara social-democrata, cat si cea a ALDE, in acest ultim sens amintindu-va faptul ca Tariceanu a anuntat ca partidul sau vrea sa-si mentina cei patru ministri din precedentul Executiv. Totodata, se vehiculeaza ca din Guvernul Tudose ar urma sa faca parte Carmen Dan, Sevil Shhaideh, Lia Olguta Vasilescu, dar si alti cativa ministri pesedisti care s-au aflat si in echipa condusa de premierul inlaturat prin motiune de cenzura.

author avatar
Cristina Stefan
61 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger