Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Busoi, atributii in plus in PNL. Primele declaratii din noua postura

Busoi, atributii in plus in PNL. Primele declaratii din noua postura

Autor:

Pe langa munca de europarlamentar si sarcinile ce ii revin in calitate de presedinte al filialei bucurestene a PNL-ului, Cristian Busoi a fost desemnat, luni, secretar general interimar al PNL.

 

16422589 1416150631760399 5683772877534134838 o busoi 333x500 Busoi, atributii in plus in PNL. Primele declaratii din noua posturaPostura in care se va afla Busoi, pana la viitorul Congres al PNL-ului, ii revine tanarului liberal dupa ce Marian petrache a renuntat la aceste prerogative, o data intrat – zilele trecute – in vizorul DNA-ului, fiind audiat intr-un dosar in care e suspectat de abuz in serviciu.

Asadar, pana la Congresul din vara, Busoi va avea si alte atributii, pe langa cele de pana acum. De altfel, dupa ce s-a aflat ca a preluat si noua functie, Busoi a trecut, pe Facebook, un mesaj din care sa reiasa ca, in intervalul ramas pana la evenimentul cu pricina, “PNL are doua prioritati: sa faca opozitie la PSD si sa organizeze alegerile interne. De aceea, numele, oamenii, functiile conteaza mai putin. Ceea ce conteaza este sa avem o conducere interimara functionala in vederea organizarii alegerilor, astfel incat PNL sa inceapa sa recastige ceea ce a pierdut in fata oamenilor”. Totodata, Busoi considera ca e cazul sa se evidentieze faptul ca “alegerile interne din PNL nu le facem doar uitandu-ne noi la noi in partid, ci si cu fata catre oamenii care ne-au simpatizat si care s-au indepartat de noi”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!