AcasăPoliticaBunea Stancu: Ne retragem din politica!

Bunea Stancu: Ne retragem din politica!

Gheorghe Bunea Stancu, nemultumit ca interesele Brailei sunt neglijate de guvernanti

Criticata de liberali, reorganizarea administrativ-teritoriala propusa de premierul Victor Ponta este contestata mai nou si de social-democrati.

Gheorghe Bunea Stancu, nemultumit ca interesele Brailei sunt neglijate de guvernanti

De departe, cel mai vocal este presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, care a precizat ca nu va sustine o regionalizare facuta prin birouri. “Nu m-a intrebat nimeni si nici nu mi-a spus nimeni ce vrea sa ia si cum vrea sa dea. Eu pot sa vorbesc doar in numele Brailei si sa spun ca subiectul Braila este total neglijat. Nu toate judetele stau la masa bogatilor, asta pot sa spun”, a afirmat liderul PSD Braila, care nu si-a ascuns nemultumirea fata de faptul ca Radu Mazare si Nicusor Constantinescu au primit regiunea Dobrogea (Tulcea + Constanta). In context, Gheorghe Bunea Stancu a mai spus ca daca nu se va ajunge la o solutie echitabila, guvernatii isi pot lua adio de la zestrea lui electorala.

“Ce putem sa le facem? Sa-i obligam? Noi am facut si facem cat putem, dar daca noi suntem desconsiderati, lucrurile se intampla in niste birouri, in care unii au descoperit apa calda si mersul pe jos, atunci avem motive intemeiate sa credem ca probabil locul nostru nu mai este in politica”, a mai declarat presedintele CJ Braila.

author avatar
Victor Paun
451 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger