Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Bugetul ar urma sa fie adoptat si trimis Parlamentului in aceeasi zi: vineri

Bugetul ar urma sa fie adoptat si trimis Parlamentului in aceeasi zi: vineri

Autor:

In conditiile in care se stia ca proiectul de buget nu va fi aprobat in cadrul sedintei de miercuri, nefiind, de altfel, trecut nici pe ordinea de zi, s-a aflat o data posibila pentru oficializarea acestui demers.

 

15940781 1224360110986279 3589833715898477155 n premier Bugetul ar urma sa fie adoptat si trimis Parlamentului in aceeasi zi: vineri Refacut, in unele privinte, dupa ce atat seful Guvernului, cat si cel al PSD-ului s-au declarat nemultumiti de unele aspecte referitoare la prima forma a proiectului, bugetul pe anul in curs urmeaza sa fie aprobat de Executiv in ultima zi lucratoare a acestei saptamani, adica vineri.

O mentiune in acest sens a facut premierul Grindeanu insusi, in cadrul sedintei saptamanale a Cabinetului pe care il conduce.

Totodata, la aceeasi sedinta, ministrul Stefan, de la Finantele, a anuntat ca “s-au bugetat toate angajamentele, asa cum se regasesc ele in programul de guvernare si in masurile care urmeaza a fi implementate”. Adica s-au reglementat aspectele subliniate de Dragnea, deunazi, la capitolul nemultumuri. DETALII AICI.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!