AcasăPoliticaAndrei Chiliman, exclus din PNL: Crin Antonescu a avut castig de cauza,...

Andrei Chiliman, exclus din PNL: Crin Antonescu a avut castig de cauza, dar partidul numai de pierdut

Dupa ce Biroul Politic National al Partidului Liberal a aprobat, in sedinta de luni, excluderea primarul sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, dar si a altor membri ai formatiunii conduse de Crin Antonescu, decizia a fost validata de catre Delegatia Permanenta a PNL.

UPDATE Andrei Chiliman a fost exclus din PNL. Decizia a fost luata in Delegatia Permanenta a partidului. „Astazi (luni-n.r), PNL este total subordonat vointei si obsesiei de putere a lui Crin Antonescu. Am fost acuzat de Crin Antonescu ca as fi aderat la un alt partid sau la o alta doctrina politica, acesta fiind si unul dintre motivele excluderii. Nimic mai fals. Initiativa Romania Liberala este o organizatie neguvernamentala, nu un partid politic (…) Astazi, in Delegatia Permanenta, Crin Antonescu a avut castig de cauza, dar PNL a avut numai de pierdut si, din pacate, pierderea este indepartarea de principiile si valorile liberale inca un pic”, a declarat Chiliman, intr-o conferinta de presa, dupa anuntul privind excluderea sa din partidul al carui membru a fost peste doua decenii.

Pe langa excluderea lui Chiliman, liberalii din BPN au votat in favoarea inlaturarii din partid a deputatului Diana Tusa, dar si a unor membri ai filialei Mehedinti a PNL. Propunerea privind excluderile din PNL urmeaza sa fie inaintata Delegatiei Permanente, care va lua decizia finala in aceasta chestiune.

Inainte de sedinta acestui for, Chiliman a declarat ca participa la intrunire pentru a „apara PNL de Crin Antonescu”. „Am venit aici sa apar liberalismul, PNL de Crin Antonescu. Nu am venit aici sa ma apar pe mine, pentru ca nu am de ce. Nu voi intra in logica asta bolsevica pe care incearca Antonescu s-o imprime PNL”, a precizat edilul sectorului 1.

117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger