Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Bogdan Olteanu n-are voie sa discute cu trei persoane importante din familie

Bogdan Olteanu n-are voie sa discute cu trei persoane importante din familie

Autor:

Desi nu sunt certati, nu isi pot vorbi. Pare greu de crezut, dar e cat se poate de adevarat si este situatia in care se gasesc fostul viceguvernator al Bancii Nationale, parintii acestuia, dar si fosta nevasta.

 

Bogdan Olteanu 3 416x500 Bogdan Olteanu n are voie sa discute cu trei persoane importante din familieMagistratii au stabilit ca Olteanu nu poate comunica de nicio culoare, indirect sau direct, cu cei care i-au dat viata, dar nici cu Cristina, fosta sotie. Motivul care a generat o astfel de ogligatie in cazul fostului sef al Camerei Deputatilor, intrat in vizorul procurorilor, este acela ca persoanele in cauza sunt martori in dosarul fostului politician si urmeaza sa fie audiati in instanta.

Drept urmare, desi de la inceputul lunii in curs a fost eliberat din Arestul Central, fiind plasat in arest la domiciliu, Olteanu nu poate lua legatura cu apropiatii. E important de precizat faptul ca pe lista martorilor audiati deja sau care urmeaza sa discute cu procurorii, in cauza de fata, figureaza si alte nume.

Bogdan Olteanu a intrat in vizorul procurorilor in aceasta vara, fiind retinut in prima faza, in luna iulie, fiind suspectat de trafic de influenta.


1 Comentariu la Bogdan Olteanu n-are voie sa discute cu trei persoane importante din familie

  1. serios

    dar ce ar mai fi de vorbit cu fosta?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 15-12-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!