AcasăPoliticaBoc spune ca nu vrea sa demisioneze din PDL. N-am avut nicio...

Boc spune ca nu vrea sa demisioneze din PDL. N-am avut nicio discutie cu Blaga!

Emil Boc sustine ca nu intentioneaza si nici nu i s-a cerut sa demisioneze din randul Partidului Democrat Liberal si ca nu a avut vreo discutie cu liderul PDL in acest sens.

Desi cu o zi inainte Blaga a dat de inteles ca, odata ce si-a manifestat deschis sustinerea pentru Elena Udrea, prezidentiabilul Partidului Miscarea Populara, in conditiile in care Alianta Crestin Liberala, din care face parte din PDL-ul, are un candidat, in persoana lui Klaus Iohannis, ar trebui sa se hotarasca daca are simpatii pentru un alt partid si sa demisioneze din formatiunea democrat-liberala, primarul Clujului a spus ca nu se gandeste sa plece din Partidul Democrat Liberal.

Intrebat, miercuri, cu privire la declaratia sa privind sustinerea fostului ministru al Turismului, in conditiile in care anterior afirmase ca il va sprijini pe Iohannis, prezidentiabilul ACL, Emil Boc a raspuns ca a facut acea precizare inainte sa fie anuntati toti candidatii la scrutinul pentru prima functie in stat. „La acea vreme nu erau anuntati toti candidatii pentru alegerile prezidentiale. Iar Elena Udrea a fost un membru in Guvernul pe care l-am condus, o cunosc cel mai bine dintre toti candidatii. Stiu ca are experienta administrativa. Stiu ca proiectele pe care le-a realizat stau marturie in acest sens. Stiu ca poate fi un adversar redutabil la adresa lui Victor Ponta, iar aceasta campanie electorala are nevoie de un adversar redutabil la adresa lui Victor Ponta”, a lamurit Boc.

author avatar
Cristina Stefan
84 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger