AcasăPoliticaBoc neaga ca ar fi primit bani de la fostul ministru Sandu:...

Boc neaga ca ar fi primit bani de la fostul ministru Sandu: Resping categoric aceste afirmatii

Dupa ce a construit si modernizat crese, Emil Boc le cere clujenilor sa treaca la facut copii

Fostul premier neaga categoric speculatiile conform carora ar fi primit bani de la ex-ministrul democrat-liberal al Comunicatiilor, cum s-a vehiculat ca ar fi declarat Gabriel Sandu, aflat momentan in arest preventiv, fiind cercetat in Dosarul Microsoft.

Odata ce s-a speculat, joi, ca fostul membru al Guvernului le-ar fi declarat anchetatorilor ca ar fi finantat formatiunea democrat-liberala, lunar, pe intreaga perioada in care a fost ministru, cu anumite sume care, adunate, ar ajunge la 300 de mii de euro, bani pe care, conform antena3.ro, Sandu i-ar fi dat „direct” lui Emil Boc, ex-premierul a reactionat.

foto: phon.ro

Intr-o declaratie acordata unei publicatii locale, actualul edil al Clujului a negat cu tarie toate aceste speculatii, tinand sa sublinieze ca el a fost cel care l-a remaniat pe Sandu, in toamna anului 2010. „Ar trebui sa am un depozit daca as fi primit atatia bani. Vreau sa fie clar: resping categoric aceste afirmatii. Precizez faptul ca eu am fost acela care l-am remaniat din functie pe Gabriel Sandu si atunci nu se leaga lucrurile. Cum puteam sa il remaniez daca primeam bani?”, a precizat Boc, pentru gazetadecluj.ro.

Va amintim ca Gabriel Sandu a fost ministru al Comunicatiilor si Societatii Informationale, in perioada decembrie 2008- septembrie 20110. Acuzat de catre procurorii anticoruptie de abuz in serviciu, luare de mita, trafic de influenta si spalare de bani, in Dosarul Microsoft, politicianul se afla in acest moment in aresta preventiv. Se spune ca fostul ministru ar fi acceptat sa colaboreze cu procurorii, de aici si informatiile aparute, joi, pe surse.

193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger