Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Boc il caineaza pe Grindeanu: are o situatie grea de gestionat

Boc il caineaza pe Grindeanu: are o situatie grea de gestionat

Autor:

Pe fondul sedintei decisive a conducerii PSD-ului, de la care o tara intreaga asteapta raspunsuri cu privire la soarta Guvernului, fostul premier Emil Boc recunoaste ca Sorin Grindeanu nu are o misiune usoara.

 

EMIL BOC FANE 11 Boc il caineaza pe Grindeanu: are o situatie grea de gestionatLa finele discutiilor pe care le-a avut cu membrii comisiei parlamentare constituite pentru a face verificari pe marginea unor aspecte ce tin de prezidentialele din 2009, Emil Boc a facut, la cererea presei, referiri la subiectul zilei: situatia din PSD.

Mentionand ca fiecare Guvern se confrunta cu momente de criza si ca, in perioada in care a fost premier, au fost mai multe cereri de demisie la adresa sa, ba chiar si motiuni de cenzura la adresa Cabinetului pe care il conducea, Boc s-a declarat “convins” ca PSD-ul va gasi o solutie. “Chiar nu stiu foarte bine realitatea din PSD, dar nu as vrea sa fiu in locul domnului Grindeanu, care are o situatie grea de gestionat”, a punctat fostul sef al Guvernului.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!