AcasăPoliticaBoc: Baietii din USL pun tara pe jar pentru ca nu se...

Boc: Baietii din USL pun tara pe jar pentru ca nu se inteleg la ciolan. Iresponsabilitate publica fara precedent

Emil Boc

Fostul premier a comentat in termeni duri indecizia celor din USL, cand e vorba de stabilirea unei formule agreate deopotriva de PSD si PNL, cu privire la restructurare a guvernului. Totodata, edilul clujean, care s-a alaturat recent Fundatiei Miscarea Populara, considera ca actuala situatie de „iresponsabilitate publica” este una fara precedent.

Emil Boc

Subliniind ca deja se fac deja doua saptamani de cand discutiile pe marginea acestui subiect nu au dus la niciun rezultat favorabil, si ca actuala criza politica se prelungeste inadmisibil de mult, Emil Boc considera ca situatia a scapat de sub control si ca se poate vorbi despre un blocaj institutional, in special in domaniile in care ministerele au ramas fata un detinator al portofoliului respectiv. „Baietii astia din USL pun tara pe jar pentru ca nu se inteleg la ciolan. Timp de doua saptamani nu se lucreaza in Romania la nivel guvernamental pentru ca politicienii nu se inteleg pe ciolan. Este inadmisibil sa prelungesti o criza politica si sa pui pe jar functionarea institutiilor fundamentale ale statului, pentru ca daca nu lucreaza doua – trei ministere, practic este paralizat domeniul respectiv”, a spus Boc in cadrul unei conferinte de presa, conform monitorulcj.ro.

Mai mult, Boc spune ca nu e posibil ca ministrii demisionari sa participe in continuare la sedintele Executivului. „Este o situatie de iresponsabilitate publica fara precedent”, a concluzionat fostul prim-ministru democrat-liberal.

Citeste si: Antonescu: Ponta construieste GUVERN USD, care sa inlocuiasca GUVERNUL USL. Noi am cam fost dati afara de la guvernare

130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger