AcasăPoliticaBlaga si Geoana au semnat protocolul de colaborare dintre PNL si PSRO

Blaga si Geoana au semnat protocolul de colaborare dintre PNL si PSRO

In ultima zi a lunii aprilie s-a mai oficializat un protocol de colaborare pe scena politica autohtona. De aceasta data, este vorba despre o parafare a unei intiative de colaborare politica si parlamentara intre PNL si PSRO, formatiunea condusa de Mircea Geoana.

Daca din partea Partidului Social Romanesc (PSRO) protocolul a fost semnat, joi, de catre fostul presedinte al social-democratilor, din partea liberalilor documentul a fost semnat de catre unul dintre copresedintii marelui PNL, respectiv Vasile Blaga. De la evenimentul ce a avut loc joi, in jurul pranzului, la Senat, au lipsit atat Alina Gorghiu, copresedinte al noului PNL, cat si Catalin Predoiu, propunerea de premier a liberalilor, in varianta in care partidul amintit ar ajunge la guvernare.

Cu precizarea ca protocolul in cauza va ramane valabil cel putin pana la finele actualei legislaturi, respectiv pana in 2016, cu posibilitatea unei prelungiri, va spunem ca principala intentie a celor doua formatiuni care au semnat aceasta intelegere politica este aceea de a forma o majoritate parlamentara, tinta fiind adoptarea unei motiuni de cenzura care sa duca la caderea actualului guvern, condus de Victor Ponta. „Ne anima ideea unui nou proiect de tara”, a precizat Mircea Geoana, dupa semnarea protocolului.

foto: romaniatv.net

120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger