AcasăPoliticaBlaga se declara dezamagit de rezultatul obtinut de PNL in Capitala

Blaga se declara dezamagit de rezultatul obtinut de PNL in Capitala

In drumul sau spre sediul de partid, in aceasta dimineata, unde, din cate a precizat, urmeaza sa se incheie in curand numaratoarea paralela a voturilor, Vasile Blaga a facut cateva scurte precizari.

Mai exact, a anuntat ca la nivelul numaratorii pararele ar mai fi de centralizat datele din aproape 10% din sectii. Apoi a raspuns, scurt, catorva intrebari. Si anume, in momentul in care s-a dorit sa se stie daca e dezamagit de rezultatul obtinut de partidul pe care il conduce, alaturi de Alina Gorghiu, Blaga a dat urmatorul raspuns: „de Bucuresti, da”. Ceea ce inseamna, practic, faptul ca nu la fel stau lucrurile cand vine vorba despre situatia la nivelul tarii.

Cat priveste responsabilitatea pentru aceste rezultate, intrebat cine ar trebui sa si-o asume, fostul lider al PDL a adus in discutie nevoia unei analizari a intregii situatii, in cadrul sedintei Biroului Permanent National. „Partidul. O sa analizam asta in partid”, a raspuns Blaga, ferindu-se sa arate cu degetul catre vreo persoana sau sa faca vreo nominalizare.

Va reamintim ca, la nivelul cursei pentru Primaria Capitalei, candidatul PNL, Catalin Predoiu, a iesit pe locul 3 in cursa, fiind devansat clar de catre Gabriela Firea (PSD+UNPR) si Nicusor Dan (USB).

Cititi si: Rezultate partiale oficiale ale alegerilor locale

346 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger