AcasăPoliticaBlaga se alege cu sechestru pe bunuri

Blaga se alege cu sechestru pe bunuri

In continuarea cercetarilor pe care le fac in dosarul in care Vasile Blaga e acuzat de trafic de influenta, anchetatorii anticoruptie au dispus o noua masura in dreptul numelui politicianului, pe langa cea a controlului judiciar, impusa deja de cateva saptamani.

Vasile Blaga

Si anume sechestrul asigurator pe o parte din avutia fostului sef al PNL-ului. Drept pentru care, prezent in cursul acestei zile la DNA Ploiesti, fostul co-presedinte al marelui Partid National Liberal a aflat de la procurori ca s-a dispus plasarea unui astfel de sechestru asupra mai multor bunuri care ii apartin, pana la concurenta unei sume, foarte probabil cea de 700.000 de euro.

Procurorii sustineau, la finele lunii septembrie, cand au dispus inceperea urmaririi penale pe numele lui Blaga, faptul ca acesta din urma ar fi primit, „in perioada 2011 – 2012, in trei randuri, prin interpus, a sumei totale de 200.000 euro”, precum si 500.000 de euro de la Stefan.

Se intampla la cateva zile de cand anchetatorii DNA ploiesteni luasera o masura similara si in cazul fostului primar pedelist, Gheorghe Stefan, cercetat in acelasi dosar, in care se verifica traseul unor sume de bani obtinuti, spun procurorii, pentru PDL, in 2009.

author avatar
Cristina Stefan
72 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger