AcasăPoliticaBlaga, reactie la asocierea cu "surda-n hora": Ca de obicei, o declaratie...

Blaga, reactie la asocierea cu „surda-n hora”: Ca de obicei, o declaratie obraznica a lui Ponta

Dupa cum era de asteptat, co-presedintele marelui PNL a taxat recentele afirmatii ale premierului, care spunea nici mai mult, nici mai putin decat ca presedintele s-a dus, recent, la Bruxelles „ca surda-n hora, si cum s-a dus, asa s-a si intors”.

Desi preocupati de subiectul motiunii pe care o pregatesc la adresa vicepremierului, ca urmare a nefericitului eveniment rutier caruia i-a cazut victima, martea trecuta, tanarul politist de la Rutiera, care facea arte din coloana oficiala care il insotea pe Oprea, liderii liberali nu au putut trece cu vederea nici recenta declaratia a premierului la adresa sefului statului.

Intrebat cum vede aceste afirmatii, Blaga le-a catalogat scurt si fara echivoc: obraznice. „Este, ca  de obicei, o declaratie obraznica a lui Ponta care, in situatia in care se afla, se face ca nu isi intelege rostul in stat. Principalul responsabil de politica externa e presedintele Romaniei, acest lucru este prevazut in Constitutie. Premierul cand poarta astfel de discutii, el le poate purta doar cu mandat de presedinte. Seful statului a fost destul de clar luni ca nu i-a dat un astfel de mandat premierului”, a conchis co-presedintele liberalilor, citat de Romania TV.

Deunazi, pe langa faptul ca a anuntat ca Ponta a plecat la Sofia, la discutiile cu premierii bulgar si sarb, in privinta situatiei migrantilor, fara vreun mandat de la presedinte, liderul de la Cotroceni a catalogat vizita premierului in capitala bulgara drept o simpla plimbare pana Sofia. Mai mult, Iohannis a fost de parere ca Ponta „s-a intalnit cu alti prim-ministri, o chestiune care este interesanta, ca o discutie de week-end”.

235 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger